רביולי עגבניות מיובשות, אגוזים וריקוטה בחמאת עגבניות ותימין

4 מנות

מצרכים:

  • ½ ק"ג רביולי עגבניות מיובשות, אגוזים וריקוטה (מהדוכן של פיורי)
  • 4 עגבניות תמר בשלות (מהדוכן של ארץ ערבה ונגב), חתוכות ומרוסקות לרוטב
  • 2-3 שיני שום כתושות
  • 2 ענפי תימין שלמים
  • 1/3 חבילת חמאה
  • גבינת ריקוטה טרייה

אופן ההכנה:

מרתיחים סיר גדול עם מים מומלחים.

בינתיים ממיסים מעט חמאה במחבת ומטגנים את השום הכתוש.

מוסיפים ½ כוס של מי בישול פסטה רותחים, ענפי התימין, רסק העגבניות ו-1/3 חבילת חמאה ומבשלים תוך כדי ערבוב, עד לרוטב סמיך.

מבשלים את הרביולי במים הרותחים כ-4 דקות ומסננים.

מערבבים את הרביולי לתוך הרוטב, מחלקים לקערות, יוצקים כף ריקוטה מעל כל מנה ומגישים מיד.

recipe_img