דיפ סויה, ג’ינג’ר ובצל ירוק

דיפ אידיאלי. נוסחה מנצחת ופשוטה. הבצל הירוק מקבל צבע אחר ולא בוהק, אבל זה דווקא יפה, ובעיקר טעים. טובלים את הרול לפני כל ביס.

6-4 מנות:

מצרכים:

  • 1/4 כוס רוטב סויה יפני
  • 4 כפות מירין
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כפית ג’ינג’ר מגורר
  • 1 גבעול בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים ושומרים במקרר.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו
שעות פעילות בחגים
17/9 | יום בחירות - פתוח רגיל
29/9 | ערב ראש השנה - השוק פתוח עד 15:00
30/9 | חג ראש השנה - השוק סגור
1/10 | ראש השנה - פתוח במתכונת מצומצמת
8/10 | ערב יום כיפור - פתוח עד 15:00
9/10 | יום כיפור - סגור
13/10 | ערב סוכות -השוק פתוח עד 15:00
14/10 | סוכות - פתוח במתכונת מצומצמת
20/10 | ערב שמחת תורה -השוק פתוח עד 15:00
21/10 | שמחת תורה - פתוח רגיל