שקשוקה אמריקן סטייל עם כל הגודי’ס: בייקון שחום, תפוחי אדמה ובצל. במקרה הזה לחם ממש מיותר.
4 - 6 מנות
מצרכים:
1 בצל לבן קצוץ דק
1 כף חמאה
5 רצועות בייקון חתוך לקוביות קטנות
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
מלח ופלפל שחור גרוס
6 ביצים
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים בצל כ-5 דקות עד להתרככות, מבלי שיזהיב. מוסיפים בייקון ותפוחי אדמה ומאדים כ-7 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים. מתבלים במלח ופלפל.
יוצרים גומות קטנות ושוברים בעדינות את הביצים אל תוך המחבת. מבשלים את הביצים עד המידה הרצויה (אפשר לכסות להפקת עין הפוכה) ומגישים מיד.