סלט ירוק עונתי

לסלט:

  • 1 כוס גרגרי פול ירוק בלדי, מופרדים מהתרמיל
  • 1 כוס אפונים טריים, מופרדים מהתרמיל
  • חופן שקדים ירוקים, פרוסים בעובי בינוני
  • ½ בצל סגול, פרוס לטבעות דקות
  • צ'ילי אדום, מגולען וקצוץ דק
  • חופן צנוברים, קלויים קלות במחבת יבשה
  • חופן עלי נענע, קצוצים דק
  • שמן זית
  • מיץ לימון, סחוט טרי
  • מלח ים, לפי הטעם

להגשה:

  • פרוסת לחם, חלה או ג'בטה קלויה
  • שמנת חמוצה
  • עירית, קצוצה דק

אופן ההכנה:

מרתיחים סיר עם מים מומלחים ומכינים קערה עם מי קרח.

חולטים את האפונה במים הרותחים כ-30 שניות ומעבירים לקערה עם מי קרח, להפסקת תהליך הבישול. מסננים ומעבירים לקערה.

מוסיפים את שאר רכיבי הסלט ומערבבים היטב.

מתבלים במלח, שמן זית ומיץ לימון, טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך.

להגשה, יוצקים כף שמנת חמוצה מעל פרוסת לחם קלוי ומפזרים עירית קצוצה.

מגישים מיד.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו
שעות פעילות בחגים
17/9 | יום בחירות - פתוח רגיל
29/9 | ערב ראש השנה - השוק פתוח עד 15:00
30/9 | חג ראש השנה - השוק סגור
1/10 | ראש השנה - פתוח במתכונת מצומצמת
8/10 | ערב יום כיפור - פתוח עד 15:00
9/10 | יום כיפור - סגור
13/10 | ערב סוכות -השוק פתוח עד 15:00
14/10 | סוכות - פתוח במתכונת מצומצמת
20/10 | ערב שמחת תורה -השוק פתוח עד 15:00
21/10 | שמחת תורה - פתוח רגיל