ראשי » פילה מוסר ים על עדשים שחורות, יוגורט כבשים עם טחינה גולמית וסלט כוסברה, שרי וצ’ילי
בסיר בישול מתאים מבשלים את העדשים כ20-30 דקות עד שמתרככות ומסננים.
חותכים את הגזר, בצל והסלרי לקוביות קטנות.
מסדרים את המוסר על מגש אפייה, מתבלים במלח, גרידת לימון ו4 כפות שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל8-10 דקות.
בקערת ערבוב שמים את היוגורט, טחינה, מיץ מחצי לימון ומעט מאוד מלח.
במחבת גדולה מחממים 4 כפות שמן זית ומטגנים קלות את הירקות עם מעט מלח ופלפל, מוסיפים את העדשים המבושלות ואת הכמון וממשיכים להקפיץ כ-2 דקות.
בקערת ערבוב קטנה שמים את עלי הכוסברה, עגבניות שרי חתוכות ל4 ואת הצ’ילי קצוץ דק, 2 כפות שמן זית, מיץ מחצי לימון ומעט פלפל ומלח.
בצלחות (מומלץ מעט עמוקות) מניחים את היוגורט טחינה ומשטחים בתחתית, מעל מניחים את העדשים עם הירקות, מעל העדשים מניחים את פילה המוסר ומעל הכל מרעננים עם הסלט של הכוסברה, שרי וצ’ילי.