רוסטביף סינטה

מצרכים:

  • 1.5 ק"ג סינטה
  • 250 גרם חרדל דיז'ון חלק
  • 6 כפות עשבי תיבול קצוצים (תימין, זעתר, רוזמרין, עירית)
  • שליש כוס שמן זית
  • כף פלפל שחור
  • כפית מלח ים

אופן ההכנה:

מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה וחצי לפני הצלייה.

מחממים תנור ל-220 מעלות. בינתיים מערבבים בקערה את יתר המרכיבים עד לקבלת משחה אחידה.

מורחים את הבשר מכל צדדיו ומניחים בתבנית אפייה כשהשומן כלפי מעלה.

מכניסים לתנור לכ15 דקות.

מנמיכים ל180 מעלות לעוד כ14 דקות.

מוציאים מהתנור ומניחים כ10 דקות (יש להשאיר את הבשר בתבנית בזמן המנוחה).

פורסים לפרוסות דקות. ניתן לאכול חם או קר.

recipe_img