רוסטביף סינטה

מצרכים:

  • 1.5 ק"ג סינטה
  • 250 גרם חרדל דיז'ון חלק
  • 6 כפות עשבי תיבול קצוצים (תימין, זעתר, רוזמרין, עירית)
  • שליש כוס שמן זית
  • כף פלפל שחור
  • כפית מלח ים

אופן ההכנה:

מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה וחצי לפני הצלייה.

מחממים תנור ל-220 מעלות. בינתיים מערבבים בקערה את יתר המרכיבים עד לקבלת משחה אחידה.

מורחים את הבשר מכל צדדיו ומניחים בתבנית אפייה כשהשומן כלפי מעלה.

מכניסים לתנור לכ15 דקות.

מנמיכים ל180 מעלות לעוד כ14 דקות.

מוציאים מהתנור ומניחים כ10 דקות (יש להשאיר את הבשר בתבנית בזמן המנוחה).

פורסים לפרוסות דקות. ניתן לאכול חם או קר.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו
שעות פעילות בחגים
17/9 | יום בחירות - פתוח רגיל
29/9 | ערב ראש השנה - השוק פתוח עד 15:00
30/9 | חג ראש השנה - השוק סגור
1/10 | ראש השנה - פתוח במתכונת מצומצמת
8/10 | ערב יום כיפור - פתוח עד 15:00
9/10 | יום כיפור - סגור
13/10 | ערב סוכות -השוק פתוח עד 15:00
14/10 | סוכות - פתוח במתכונת מצומצמת
20/10 | ערב שמחת תורה -השוק פתוח עד 15:00
21/10 | שמחת תורה - פתוח רגיל