לביבות אפרסמור עם גבינה צהובה ואגוזי מלך

החומרים ל-6 סועדים:

  • 6 אפרסמור
  • 100 אגוזי מלך קלויים קצוצים
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס גס
  • שמן לטיגון

להגשה:

  • 1 גביע יוגורט טבעי
  • 1 גביע שמנת חמוצה לבישול

אופן ההכנה:

מגררים את האפרסמור במגרדת גסה לתוך קערה. מוסיפים את האגוזים, הביצים, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. מוסיפים את הגבינה המגוררת ומתבלים במלח ופלפל.

במחבת טפלון גדולה מחממים שמן בעומק 1 ס”מ. כשהשמן חם מטגנים משני הצדדים לביבות בגודל בינוני. בעזרת כף מחוררת מוציאים מהשמן ומניחים על מגבות נייר. מגישים מיד עם תערובת של יוגורט ושמנת חמוצה.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו
שעות פעילות בחגים
17/9 | יום בחירות - פתוח רגיל
29/9 | ערב ראש השנה - השוק פתוח עד 15:00
30/9 | חג ראש השנה - השוק סגור
1/10 | ראש השנה - פתוח במתכונת מצומצמת
8/10 | ערב יום כיפור - פתוח עד 15:00
9/10 | יום כיפור - סגור
13/10 | ערב סוכות -השוק פתוח עד 15:00
14/10 | סוכות - פתוח במתכונת מצומצמת
20/10 | ערב שמחת תורה -השוק פתוח עד 15:00
21/10 | שמחת תורה - פתוח רגיל