לביבות אפרסמור עם גבינה צהובה ואגוזי מלך

החומרים ל-6 סועדים:

  • 6 אפרסמור
  • 100 אגוזי מלך קלויים קצוצים
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס גס
  • שמן לטיגון

להגשה:

  • 1 גביע יוגורט טבעי
  • 1 גביע שמנת חמוצה לבישול

אופן ההכנה:

מגררים את האפרסמור במגרדת גסה לתוך קערה. מוסיפים את האגוזים, הביצים, הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. מוסיפים את הגבינה המגוררת ומתבלים במלח ופלפל.

במחבת טפלון גדולה מחממים שמן בעומק 1 ס”מ. כשהשמן חם מטגנים משני הצדדים לביבות בגודל בינוני. בעזרת כף מחוררת מוציאים מהשמן ומניחים על מגבות נייר. מגישים מיד עם תערובת של יוגורט ושמנת חמוצה.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו