סלט ירוק עם אפרסמור, אגוזי קשיו וגבינת רוקפור

החומרים הדרושים ל-6 סועדים:

לסלט:

  • 2 חסות משי קטנות
  • צרור ארוגולה
  • חופן עלי תרד צעירים
  • 3 אפרסמור
  • 1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים
  • 100 גרם גבינת רוקפור מפוררת

לרוטב:

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כף שמן שומשום
  • 3 כפות חומץ בן יין אדום
  • 1 בצל ירוק קצוץ דק
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

בקערה גדולה שמים את החסות, הארוגולה ועלי התרד.

בסכין חדה מרחיקים את חלקו העליון של האפרסמור וחותכים לרבעים. פורסים דק לרוחב ומוסיפים לקערה.

להכנת הרוטב, מערבלים יחד את השמנים והחומץ. מוסיפים את הבצל, מלח ופלפל ומערבלים. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות. מפזרים מעל את האגוזים והגבינה ומגישים.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו
שעות פעילות בחגים
17/9 | יום בחירות - פתוח רגיל
29/9 | ערב ראש השנה - השוק פתוח עד 15:00
30/9 | חג ראש השנה - השוק סגור
1/10 | ראש השנה - פתוח במתכונת מצומצמת
8/10 | ערב יום כיפור - פתוח עד 15:00
9/10 | יום כיפור - סגור
13/10 | ערב סוכות -השוק פתוח עד 15:00
14/10 | סוכות - פתוח במתכונת מצומצמת
20/10 | ערב שמחת תורה -השוק פתוח עד 15:00
21/10 | שמחת תורה - פתוח רגיל