ראשי » רביולי פתוח של קרם ריקוטה, פול ונענע
מנה קלה, מרשימה וטעימה. ההשראה היא מהמלך ג’יימי אוליבר. אפשר להשקיע בפסטה טרייה וגם ליהנות מקיצור הדרך ולבשל דפי לזניה יבשה.
מכינים את הקרם: טוחנים את חומרי הקרם במעבד מזון בפולסים. שומרים על חתיכות פול במרקם מעט גס עד לצבע ירקרק מהיר (אפשר לשמור במקרר בשלב הזה עד ההגשה).
מכינים את הרוטב: מבשלים פול, שמנת ותבלינים על אש קטנה כ-15 דקות. טוחנים במעבד מזון (שומרים כמה פולים בצד להגשה).
מרכיבים ומגישים: מבשלים את עלי הלזניה כ-10 דקות במים רותחים ומומלחים היטב לפי הוראות היצרן. נזהרים שהעלים לא יידבקו.
פורסים עלה לזניה על כל צלחת. מניחים על העלה כף של קרם וסוגרים אותו כך שימיס מעט את הקרם. מזלפים 2 כפות של רוטב מסביב וכמה פולים להשלמת המנה.
גיוון: טוחנים פול חלוט עם שמן זית למעין פסטו עדין של פול.
Accessibility Toolbar
General
Resolution
Fonts
Color Contrast
Links