ראשי » לחמניות גאודה וקימל
יוצקים את המים לקערת הלישה ומפוררים לתוכם את השמרים.
מוסיפים לקערה לפי הסדר: קמח, ביצה, דבש, חמאה ומלח. בעזרת וו הלישה, לשים במהירות נמוכה, כ-4 דקות, לאיחוד החומרים.
מגבירים למהירות בינונית ולשים עוד 8 דקות לקבלת בצק גמיש ומעט קשה. מנמיכים למהירות נמוכה, מוסיפים את קוביות הגבינה ואת הקימל ולשים עד שהם נבלעים בבצק ולא יותר. ייתכן שהגבינה לא תיבלע בקלות , לא נורא.
מורחים בביצה טרופה. בעזרת סכין משוננת קטנה וחדה, חורצים 6 חריצים אלכסוניים בכל לחמנייה.
מכסים ומתפיחים עוד 30 דקות.
כ-10-15 דקות לפני תום ההתפחה מחממים תנור ל-180 מעלות.
אפייה: מכניסים את התבניות לתנור המחומם ואופים כ- 15 דקות לגוון זהוב. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.