ראשי » ניוקי סולת, כרובית ופרושוטו עם גבינה כחולה
אני חולה על ניוקי א-לה רומנה — ניוקי עשוי מסולת (ולא תפוחי אדמה) כמו שמכינים ברומא.
מבשלים חלב, כרובית, סולת, מלח, פלפל שחור גרוס ואגוז מוסקט בסיר. מערבבים על אש בינונית כ-10 דקות, עד שהסולת מסמיכה והכרובית מתרככת מעט.
מורידים מהאש, מוסיפים חמאה, חלמון ופרושוטו ומערבבים.
משטחים בתבנית משומנת ומקררים.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
קורצים עיגולים או ריבועים מהתערובת, ואופים כ-15 דקות עד להשחמה קלה.
מפזרים גבינה כחולה ומגישים.
Accessibility Toolbar
General
Resolution
Fonts
Color Contrast
Links