אפרסמור מטוגן במעטה טמפורה

ל-6-4 סועדים:

מצרכים:

  • 6 אפרסמור
  • מיץ מלימון
  • 2 ביצים מופרדות
  • 1/4 כוס סוכר דק
  • 50 גרם חמאה רכה
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח
  • שמן או חמאה לטיגון
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

בעזרת סכין חדה מסירים את חלקו העליון של הפרי. חותכים את הפירות לרבעים ופורסים לפרוסות עבות. מזליפים מעל מיץ לימון.

מערבבים יחד את החלמונים, הסוכר, החמאה, היין, הווניל והקמח.

מקציפים את החלבונים לקבלת קצף יציב אך לא יבש ומקפלים עם תערובת החלמונים.

טובלים את קוביות האפרסמור בבלילה ומטגנים במחבת עם שמן או חמאה חמים, עד שיזהיבו. בעזרת כף מחוררת מוציאים מהמחבת, מניחים על מגבות נייר. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים?הרשמו למועדון הלקוחות שלנו