קציצות דגים

מצרכים:

  • 0.5 קילו דג ים טרי טחון
  • כף תערובת של נענע, פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
  • מלח ים
  • 6 עגבניות
  • 10 שיני שום שלמות
  • 1 פלפל חריף
  • 1/2 כוס שמן זית
  • קמח

אופן ההכנה:

העגבניות:
חותכים את העגבנייה ל8.
פורסים פלפל חריף ירוק (ללא גרעינים).
למחבת קרה מוסיפים שמן זית ופלפל.
כשהפלפל מגיע לרתיחה מוסיפים שום, עגבניות.
לאחר רתיחה, מתבלים וממשיכים לבשל כ12 דקות במחבת סגור.

הכנת הקציצות:
מערבבים את כל החומרים בקערה.
לשים וקורצים קציצות.
מקמחים את הקציצות עם מעט קמח ומטגנים בשמן זית משני הצדדים.
כשהקציצות מוכנות, מעבירים  למחבת העגבניות, מכסים את הקציצות ברוטב העגבניות, מבשלים עוד כ5 דקות ומגישים.

recipe_img