קרפצ’יו פילה עגל

מצרכים:

  • 1 חבילת קרפצ'יו איוו
  • 1 כף בלסמי מצומצם
  • 70 מ"ל שמן זין
  • 1 חופן עלי רוקט
  • עלי תימין משני ענפים
  • מלח ים/מלח שחור
  • פלפל שחור
  • 7-8 גילופי פרמז'ן

אופן ההכנה:

בצלחת שטוחה וגדולה מסדרים את עלי הפילה אחד ליד השני, מוסיפים בעדינות מלח ים, פלפל שחור ותימין.

מטפטפים באופן אחיד על כל המנה נקודות של בלסמי מצומצם ובוזקים שמן זית מעל.

מפזרים עלי רוקט ואת גילופי הפרמז’ן.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו
שעות פעילות בחגים
17/9 | יום בחירות - פתוח רגיל
29/9 | ערב ראש השנה - השוק פתוח עד 15:00
30/9 | חג ראש השנה - השוק סגור
1/10 | ראש השנה - פתוח במתכונת מצומצמת
8/10 | ערב יום כיפור - פתוח עד 15:00
9/10 | יום כיפור - סגור
13/10 | ערב סוכות -השוק פתוח עד 15:00
14/10 | סוכות - פתוח במתכונת מצומצמת
20/10 | ערב שמחת תורה -השוק פתוח עד 15:00
21/10 | שמחת תורה - פתוח רגיל