קרפצ’יו פילה עגל

מצרכים:

  • 1 חבילת קרפצ'יו איוו
  • 1 כף בלסמי מצומצם
  • 70 מ"ל שמן זין
  • 1 חופן עלי רוקט
  • עלי תימין משני ענפים
  • מלח ים/מלח שחור
  • פלפל שחור
  • 7-8 גילופי פרמז'ן

אופן ההכנה:

בצלחת שטוחה וגדולה מסדרים את עלי הפילה אחד ליד השני, מוסיפים בעדינות מלח ים, פלפל שחור ותימין.

מטפטפים באופן אחיד על כל המנה נקודות של בלסמי מצומצם ובוזקים שמן זית מעל.

מפזרים עלי רוקט ואת גילופי הפרמז’ן.

recipe_img