ראשי » סלט קוסקוס עם אספרגוס בגריל, שעועית ירוקה, וזיתים שחורים
לא בורגול, לא קינואה, לא שום דגן מפונפן: קוסקוס רך (אינסטנט, מה חשבתם?), שמקבל באהבה תבלינים וירקות ירוקים.
מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן עם שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.
מוסיפים זיתים, צ’ילי, זסט ומיץ לימון. עד שלב זה אפשר להכין מראש.
מניחים אספרגוס, שעועית ירוקה ובצל ירוק על גריל משומן בשמן זית.
מושחים בשמן זית ומפזרים מלח גס. צולים על הגריל בערך 7 דקות, לקבלת סימני חריכה.
מערבבים את הירוקים עם סלט הקוסקוס, מתקנים תיבול ומגישים.
Accessibility Toolbar
General
Resolution
Fonts
Color Contrast
Links