קוסקוס של כרובית עם חמוציות ונענע

ההשראה מצ’רלי טרוטר, שידוע במקוריות ובמתכונים מסובכים להחריד.

אנחנו ניקח ממנו רק את המקוריות: טוחנים את הכרובית הטרייה למרקם של פתיתים, שנראים ממש כמו קוסקוס

4 - 6 מנות

מצרכים:

  • 1 כרובית מפורקת לפרחים
  • 1/2 כוס חמוציות
  • מיץ וקליפה מגוררת מ-1/2 לימון
  • צרור נענע קצוצה דק
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

טוחנים כרובית טרייה במעבד מזון למרקם פירורי.

שמים את פירורי הכרובית בקערה ו”מבשלים” כמו קוסקוס: מוזגים כוס מים רותחים על הכרובית ומכסים ל-10 דקות, עד שהמים מתאדים.

מוסיפים חמוציות, לימון ונענע ומתבלים.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו