סופלה קר של ריקוטה ועשבי תיבול

אין יותר גבינה מזה: מנה ראשונה אידיאלית לשולחן החג של שבועות, ואיזה כיף שזה סופלה במינימום עבודה, בלי כל הטרחה של האפייה.

ענני גבינה עם עשבי תיבול במרקם חלומי.

ל-6 כלי סופלה:

מצרכים:

  • 300 גרם גבינת ריקוטה
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף עלים קצוצים דק מכל סוג: תימין, רוזמרין, מרווה, אורגנו
  • מלח, פלפל שחור גרוס ואגוז מוסקט
  • 6 חלבונים

אופן ההכנה:

מתבלים ריקוטה בשמן זית, עשבי תיבול, מלח, פלפל ומוסקט ומערבבים היטב.

מקציפים את החלבונים לקבלת קצף יציב.

מקפלים את תערובת הריקוטה בעדינות לתוך הקצף.

משמנים כלים אישיים לסופלה וממלאים בתערובת. מכסים ומקררים 3 שעות לפחות.

טיפ: אפשר לרפד את שולי תבניות הסופלה בפרושוטו או בייקון.

וגם: כל עשב תיבול שאתם אוהבים יעבוד נפלא: בזיליקום, עירית, טרגון.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו
שעות פעילות בחגים
17/9 | יום בחירות - פתוח רגיל
29/9 | ערב ראש השנה - השוק פתוח עד 15:00
30/9 | חג ראש השנה - השוק סגור
1/10 | ראש השנה - פתוח במתכונת מצומצמת
8/10 | ערב יום כיפור - פתוח עד 15:00
9/10 | יום כיפור - סגור
13/10 | ערב סוכות -השוק פתוח עד 15:00
14/10 | סוכות - פתוח במתכונת מצומצמת
20/10 | ערב שמחת תורה -השוק פתוח עד 15:00
21/10 | שמחת תורה - פתוח רגיל