סופלה קר של ריקוטה ועשבי תיבול

אין יותר גבינה מזה: מנה ראשונה אידיאלית לשולחן החג של שבועות, ואיזה כיף שזה סופלה במינימום עבודה, בלי כל הטרחה של האפייה.

ענני גבינה עם עשבי תיבול במרקם חלומי.

ל-6 כלי סופלה:

מצרכים:

  • 300 גרם גבינת ריקוטה
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף עלים קצוצים דק מכל סוג: תימין, רוזמרין, מרווה, אורגנו
  • מלח, פלפל שחור גרוס ואגוז מוסקט
  • 6 חלבונים

אופן ההכנה:

מתבלים ריקוטה בשמן זית, עשבי תיבול, מלח, פלפל ומוסקט ומערבבים היטב.

מקציפים את החלבונים לקבלת קצף יציב.

מקפלים את תערובת הריקוטה בעדינות לתוך הקצף.

משמנים כלים אישיים לסופלה וממלאים בתערובת. מכסים ומקררים 3 שעות לפחות.

טיפ: אפשר לרפד את שולי תבניות הסופלה בפרושוטו או בייקון.

וגם: כל עשב תיבול שאתם אוהבים יעבוד נפלא: בזיליקום, עירית, טרגון.

recipe_img