ראשי » סופלה קר של ריקוטה ועשבי תיבול
אין יותר גבינה מזה: מנה ראשונה אידיאלית לשולחן החג של שבועות, ואיזה כיף שזה סופלה במינימום עבודה, בלי כל הטרחה של האפייה.
ענני גבינה עם עשבי תיבול במרקם חלומי.
מתבלים ריקוטה בשמן זית, עשבי תיבול, מלח, פלפל ומוסקט ומערבבים היטב.
מקציפים את החלבונים לקבלת קצף יציב.
מקפלים את תערובת הריקוטה בעדינות לתוך הקצף.
משמנים כלים אישיים לסופלה וממלאים בתערובת. מכסים ומקררים 3 שעות לפחות.
טיפ: אפשר לרפד את שולי תבניות הסופלה בפרושוטו או בייקון.
וגם: כל עשב תיבול שאתם אוהבים יעבוד נפלא: בזיליקום, עירית, טרגון.
Accessibility Toolbar
General
Resolution
Fonts
Color Contrast
Links