רוטב שוקולד 

חלק, מבריק ומושחת.

ל-6-4 מנות:

מצרכים:

  • 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
  • 250 גרם שוקולד (2.5 חבילות) חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

מביאים שמנת מתוקה לרתיחה עדינה, מורידים מהאש ומערבבים במהירות את השוקולד לרוטב סמיך ומבריק. מגישים חמים.

גיוון: אפשר לתבל בליקר כמו קוואנטרו או גראן מרינייה.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו
שעות פעילות בחגים
17/9 | יום בחירות - פתוח רגיל
29/9 | ערב ראש השנה - השוק פתוח עד 15:00
30/9 | חג ראש השנה - השוק סגור
1/10 | ראש השנה - פתוח במתכונת מצומצמת
8/10 | ערב יום כיפור - פתוח עד 15:00
9/10 | יום כיפור - סגור
13/10 | ערב סוכות -השוק פתוח עד 15:00
14/10 | סוכות - פתוח במתכונת מצומצמת
20/10 | ערב שמחת תורה -השוק פתוח עד 15:00
21/10 | שמחת תורה - פתוח רגיל