ארטישוקים קטנים בוויניגרט

בייבי ארטישוקים — אין מתאים מהם לאכילה של מנות קטנות בידיים. אוכלים אותם בשלמותם. אפשר לבשל במים, לטגן או לצלות בתנור.

4 - 6 מנות

מצרכים:

  • 12 בייבי ארטישוקים

לוויניגרט:

  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס לימון
  • עלים מ-2 גבעולי תימין
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי הוויניגרט.

מרתיחים ארטישוקים במים עם לימון כ-7 דקות, עד שהם מתרככים.

מוציאים, חוצים, שופכים מעל את הרוטב ואוכלים מיד.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו