לצד המיזם הקולינרי, חזונם של יזמי השוק הושפע רבות מערכי ארגון הסלואו פוד (SLOW FOOD) הדוגל ומקדם מדיניות של תוצרת טובה, נקייה והוגנת.
שוק הנמל שם לעצמו כמטרה קידום אג’נדה ירוקה, תוך שימת דגש על תוצרת עונתית, מקומית ואיכותית. הדוכנים השונים משקיעים רבות כדי לתת מענה לדרישה הגוברת של לקוחות לחומרי גלם טבעיים, איכותיים ומשובחים.
שיר הלפרן - יזמית ובעלים
שיר סיימה את לימודיה בקורדון בלו בפריז ועבדה עם שפים מובילים בארץ, בצרפת ובארה”ב. לשיר תואר ראשון בהיסטוריה ופילוסופיה, תואר שני במנהל עסקים מהמרכז הבינתחומי הרצליה עם התמחות בפיתוח בר קיימא. היא מרצה על יזמות וחדשנות בתחום המזון בארץ ובעולם. שיר היא גם היזמית והבעלים של Make Eat – חלל עבודה משותף ליצרני מזון.
מיכל אנסקי
גסטרונומית, יזמית שוק צפון ומגישת טלוויזיה. שופטת בתוכנית “מאסטר שף”, ומובילת תכנית אוכל בערוץ האוכל. בעלת תואר ראשון בהיסטוריה מאוניברסיטת תל אביב. בעלת תואר שני Master in Gastronomic Sciences and Quality Products של האוניברסיטה למדעים גסטרונומיים של ארגון ה- Slow Food העולמי. מתמחה בהיסטוריה של האוכל.
רועי חמד
יזם ואדריכל, בוגר בהצטיינות יתרה של בית הספר לאדריכלות של אוניברסיטת ת”א, בעלים של משרד האדריכלים “חמד אדריכלים” מזה שמונה שנים. מתכנן ומעצב את סניפי הדגל של בנק הפועלים, רשתות קמעונות של מותגים מובילים, עסקי מזון, ועוד מגוון רחב של פרויקטים ציבוריים ופרטיים.