את הגרסה הפשוטה למתכון הצרפתי-בלגי המסובך הזה מצאתי, תאמינו או לא, אצל רייצ’ל ריי, הכוהנת העכשווית של תוכניות הבישול האמריקאיות – מה שמבטיח גרסה ביתית קלה (ומהירה מאוד להכנה) של מנה טעימה וארומטית מצפון צרפת; ארוחה שלמה בסיר אחד, עם רוטב שרק בשביל “ניגובו” (בבאגט כמובן) שווה כל הסיפור (בבלגיה תמצאו את המנה הזו כמעט רק עם דגים, והאמת היא שאפשר להחליף את העוף במתכון בכל דג אחר, בס למשל).
4 - 6 מנות
מצרכים:
30 גרם (2 כפות) חמאה
2 גזרים חתוכים לקוביות בגודל 1/2 ס”מ
2 גבעולי כרישה (החלק הלבן) חתוכים לקוביות בגודל 1/2 ס”מ