ראשי » קדרת זנב, לחי וירקות שורש
מחממים סיר, במקביל מושחים את הבשר בשלוש כפות שמן זית.
משחימים מכל הצדדים יחד עם הסלקים.
מוציאים מהסיר ומניחים בצד. לאותו הסיר מוסיפים את יתר השמן, מטגנים את ירקות השורש (פרט לארטישוק) עד להשחמה.
מחזירים את הבשר ומוסיפים את היין האדום.
מביאים לרתיחה.
מוסיפים את ציר הבקר, המים, המלח, אגוז המוסקט, הכוסברה, הפלפל השחור והאנגלי.
מערבבים ומביאים לרתיחה.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה 3 שעות.
כעבור 3 שעות מוסיפים את הארטישוק ומבשלים עוד שעתיים באש נמוכה.
יש לשים לב שבכל זמן הבישול יש מספיק נוזלים בסיר ושהאש לא גבוהה מידי.
במידה וחסרים נוזלים – להוסיף מים.
מומלץ לבשל יום לפני ההגשה.
Accessibility Toolbar
General
Resolution
Fonts
Color Contrast
Links