ראשי » רביולי עגבניות מיובשות, אגוזים וריקוטה בחמאת עגבניות ותימין
מרתיחים סיר גדול עם מים מומלחים.
בינתיים ממיסים מעט חמאה במחבת ומטגנים את השום הכתוש.
מוסיפים ½ כוס של מי בישול פסטה רותחים, ענפי התימין, רסק העגבניות ו-1/3 חבילת חמאה ומבשלים תוך כדי ערבוב, עד לרוטב סמיך.
מבשלים את הרביולי במים הרותחים כ-4 דקות ומסננים.
מערבבים את הרביולי לתוך הרוטב, מחלקים לקערות, יוצקים כף ריקוטה מעל כל מנה ומגישים מיד.
Accessibility Toolbar
General
Resolution
Fonts
Color Contrast
Links