בליני של כרובית וחזרת עם מסקרפונה וקוויאר

כמה חגיגי, כמה מרשים — ככה פשוט להכנה. הכרובית המבושלת והטחונה היא שנותנת את ה”גוף” לבליני הקטנים, כך שאין צורך בשמרים או בהקצפת חלבונים. החזרת נותנת את העוקץ ללביבות הטעימות האלה.

חומרים ל-24 בליני קטנים:

מצרכים:

  • 1 כרובית מפורקת לפרחים
  • 1 כפית זרעי כוסברה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 1 כף גדושה ממרח חזרת לבנה
  • 100 גרם גבינת מסקרפונה
  • צנצנת קטנה (50 גרם) קוויאר (או ביצי סלמון אדומות)

אופן ההכנה:

מבשלים כרובים עם זרעי כוסברה, כ-10 דקות במים רותחים. מסננים.

מעבדים את הכרובית במעבד מזון למרקם פירורי.

טורפים ביצים לקבלת תערובת תפוחה. מוסיפים לקערה כרובית, קמח וחזרת.

יוצרים מהתערובת לביבות קטנות, ומטגנים כ-2 דקות מכל צד במחבת טפלון משומנת (אפשר להשתמש במחבת פנקייקס).

מניחים על כל בליני כ-1/2 כפית מסקרפונה ו-1/2 כפית קוויאר.

recipe_img