חבילות שורש במיונז קארי

כל סועד מקבל מעין מתנת נייר כסף קטנה, שהיא וריאציה על תפוח האדמה של ל”ג בעומר. והאמת היא, שאפשר לגוון עם כל ירק שרק עולה על הדעת.

4 - 6 מנות

לחבילות:

  • 3 בטטות מבושלות חלקית וחתוכות לרבעים
  • 6 ארטישוקים ירושלמיים מבושלים חלקית, חתוכים לחצאים, לאורך
  • 10 שיני שום שלמות עם הקליפה
  • זרעוני שומר, כמון ומלח גס
  • מעט שמן זית

למיונז קארי:

  • 1 כוס מיונז מוכן איכותי (עדיף הלמנז)
  • 1 כפית קארי

אופן ההכנה:

מכינים את החבילות: מכינים ריבועים של רדיד אלומיניום, שמים במרכז 2 חתיכות ארטישוק ירושלמי, 2 חתיכות בטטה ו-2 שיני שום. מזלפים שמן זית, זורים תבלינים וסוגרים את החבילה בהידוק (עד כאן מכינים מראש).

מכינים את מיונז הקארי ומגישים: מערבבים מיונז עם קארי.

מניחים את החבילות על גריל מחומם מראש (דוקרים כמה חתכים ברדיד האלומיניום) ל-20 דקות בערך.

פותחים ומגישים עם מיונז קארי

recipe_img