דלעת צלויה בדבש עם מסקרפונה ומרווה

לחי דלעת מתקתקה עמוסת תבלינים עם מסקרפונה לגימור. יאם.

ל-6 סועדים

מצרכים:

  • 6 פלחי דלעת חתוכים עם הקליפה
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 כפות דבש
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • גרעיני כוסברה, גרעיני שומר, צ’ילי טרי קצוץ דק עלי מרווה

להגשה:

  • 6 כפות גבינת מסקרפונה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מניחים דלעת בתבנית משומנת. מזלפים שמן זית, יוצקים דבש ומפזרים תבלינים. אופים כשעה עד להתרככות והתקרמלות. + מוציאים מהתנור ומגישים עם כף מסקרפונה

recipe_img