דלעת צלויה בדבש עם מסקרפונה ומרווה

לחי דלעת מתקתקה עמוסת תבלינים עם מסקרפונה לגימור. יאם.

ל-6 סועדים

מצרכים:

  • 6 פלחי דלעת חתוכים עם הקליפה
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 כפות דבש
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • גרעיני כוסברה, גרעיני שומר, צ’ילי טרי קצוץ דק עלי מרווה

להגשה:

  • 6 כפות גבינת מסקרפונה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מניחים דלעת בתבנית משומנת. מזלפים שמן זית, יוצקים דבש ומפזרים תבלינים. אופים כשעה עד להתרככות והתקרמלות. + מוציאים מהתנור ומגישים עם כף מסקרפונה

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו
שעות פעילות בחגים
17/9 | יום בחירות - פתוח רגיל
29/9 | ערב ראש השנה - השוק פתוח עד 15:00
30/9 | חג ראש השנה - השוק סגור
1/10 | ראש השנה - פתוח במתכונת מצומצמת
8/10 | ערב יום כיפור - פתוח עד 15:00
9/10 | יום כיפור - סגור
13/10 | ערב סוכות -השוק פתוח עד 15:00
14/10 | סוכות - פתוח במתכונת מצומצמת
20/10 | ערב שמחת תורה -השוק פתוח עד 15:00
21/10 | שמחת תורה - פתוח רגיל