קטניות מש על מצע טחינה גולמית

קטניות מש על מצע טחינה גולמית של שף ניר צוק, מסעדת קורדיליה

מצרכים:

  • 200 גרם קטניות מש
  • 2 בצלים בינוניים
  • 200 גרם תרד
  • שליש כוס שמן זית
  • 1 לימון
  • 3 שיני שום
  • צרור פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

מבשלים את המש (ללא השריה מוקדמת) במים ממולחים קלות עד לריכוך ומסננים.

קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר רחב עם חצי מכמות שמן הזית כ-4 דקות בחום בינוני.

מוסיפים את התרד והשום ומטגנים 2 דקות נוספות.

מוסיפים את הקטניות המסוננות ומערבבים היטב על האש.

מסירים מהלהבה ומוסיפים לימון סחוט, טחינה גולמית, את שארית שמן הזית ופטרוזיליה קצוצה.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו
שעות פעילות בחגים
17/9 | יום בחירות - פתוח רגיל
29/9 | ערב ראש השנה - השוק פתוח עד 15:00
30/9 | חג ראש השנה - השוק סגור
1/10 | ראש השנה - פתוח במתכונת מצומצמת
8/10 | ערב יום כיפור - פתוח עד 15:00
9/10 | יום כיפור - סגור
13/10 | ערב סוכות -השוק פתוח עד 15:00
14/10 | סוכות - פתוח במתכונת מצומצמת
20/10 | ערב שמחת תורה -השוק פתוח עד 15:00
21/10 | שמחת תורה - פתוח רגיל