מרק כרישה ותפוחי אדמה

מרק כרישה ותפוחי אדמה – מתכון ללא סוכר
מאת השף עומר מילר, מסעדת שולחן ומסעדת חדר האוכל

מצרכים:

  • 10 כרישות גדולות
  • 6 כפות שמן זית
  • 10 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים מזן ראטה
  • מרק עוף או מרק ירקות או מים לכיסוי (בערך 10 כוסות)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט
  • 1/2 כפית טימין קצוץ
  • 1 כוס בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

חותכים את החלק הלבן של הכרישה לטבעות
בסיר עם שמן מאדים את הכרישות עד שמתרככות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, המרק והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות מתרככים בערך ארבעים דקות.
טוחנים את המרק היטב בעזרת מוט בלנדר ידני.
(אפשר בשלב הזה להוסיף כרבע כוס שמנת מתוקה)
מגישים את המרק עם בצל ירוק קצוץ מעל והזלפה קטנה של שמן זית.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו
שעות פעילות בחגים
17/9 | יום בחירות - פתוח רגיל
29/9 | ערב ראש השנה - השוק פתוח עד 15:00
30/9 | חג ראש השנה - השוק סגור
1/10 | ראש השנה - פתוח במתכונת מצומצמת
8/10 | ערב יום כיפור - פתוח עד 15:00
9/10 | יום כיפור - סגור
13/10 | ערב סוכות -השוק פתוח עד 15:00
14/10 | סוכות - פתוח במתכונת מצומצמת
20/10 | ערב שמחת תורה -השוק פתוח עד 15:00
21/10 | שמחת תורה - פתוח רגיל