ראשי » קונצ’יליוני פילה ברוטב ציר בקר ושמנת
מחממים מחבת עם החמאה. מוסיפים את רצועות הפילה, מערבבים כדקה ומוסיפים את השום, התימין, המלח והפלפל, מערבבים ומוציאים את הבשר לכלי נפרד.
לאותה מחבת מוסיפים את הכרשה ומטגנים קלות.
מוסיפים את ציר הבקר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השמנת, ושוב מביאים לרתיחה.
מבשלים על אש גבוהה יד שהרוטב מסמיך מעט.
מחזירים את הבשר למחבת ומוסיפים את הפסטה החמה. מערבבים עוד כ – 2 דקות ומכבים את האש.
מוזגים לצלחות הגשה ומפזרים בצל ירוק ופרמז’ן. מוזגים מעל מעט שמן כמהין.
Accessibility Toolbar
General
Resolution
Fonts
Color Contrast
Links