ראשי » סלט עוף בקארי ירוק וחלב קוקוס
תבשיל עוף אסיאתי ריחני, שהוא קלף מנצח ופשוט להכנה. אפשר להגיש מיד ואפשר גם להשהות במקרר או להגיש בטמפ’ החדר.
מחממים ווק עם שמן.
מטגנים ג’ינג’ר, שום, צ’ילי וזרעי כוסברה עד שעולה ריח. מוסיפים עוף ורוטב סויה ומטגנים, עד שהעוף מלבין ומתחיל להזהיב קלות.
מוסיפים חלב קוקוס וקארי ומבשלים כ-10 דקות, עד לצמצום הרוטב.
טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים חצי מכמות הכוסברה. לפני ההגשה מוסיפים את יתרת הכוסברה.
Accessibility Toolbar
General
Resolution
Fonts
Color Contrast
Links