סלט עוף בקארי ירוק וחלב קוקוס

תבשיל עוף אסיאתי ריחני, שהוא קלף מנצח ופשוט להכנה. אפשר להגיש מיד ואפשר גם להשהות במקרר או להגיש בטמפ’ החדר.

4 - 6 מנות

מצרכים:

  • 500 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקות
  • 2 כפות שמן תירס
  • 2 כפות ג’ינג’ר מגורר
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 צ’ילי ירוק קצוץ דק
  • 1/3 כפית זרעי כוסברה קלויים וכתושים
  • 4 כפות רוטב סויה יפני
  • 1/2 פחית חלב קוקוס
  • 1 כף מחית קארי ירוקה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 צרור עלי כוסברה קצוצים
  • זרעי שומשום שחור לקישוט (לא חובה)

אופן ההכנה:

מחממים ווק עם שמן.

מטגנים ג’ינג’ר, שום, צ’ילי וזרעי כוסברה עד שעולה ריח. מוסיפים עוף ורוטב סויה ומטגנים, עד שהעוף מלבין ומתחיל להזהיב קלות.

מוסיפים חלב קוקוס וקארי ומבשלים כ-10 דקות, עד לצמצום הרוטב.

טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים חצי מכמות הכוסברה. לפני ההגשה מוסיפים את יתרת הכוסברה.

recipe_img