קוט דה בף

מצרכים:

  • 4 צלעות עגל (נתח שלם) 2.5 ק"ג
  • חצי כוס שמן זית
  • כף גדושה מלח ים
  • כפית גדושה פלפל שחור גרוס
  • 4 גזרים קלופים
  • 3 בצלים קלופים
  • שורש סלרי קלוף
  • שורש פטרוזיליה קלוף
  • 20 שיני שום קלופות
  • כף עלי תימין
  • 2 כפות עלי אורגנו טרי
  • כוס מים

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום גבוה (250-220 מעלות)

חותכים את הירקות לחתיכות גדולות (ריבועים)

מחממים סיר. במקביל מורחים את צלעות העגל בכף שמן,

חצי מכמות המלח והפלפל. משחימים מכל הצדדים.

מוציאים את הבשר מהסיר. לאותו הסיר מוסיפים את יתרת השמן ומטגנים את הירקות עד להשחמה. מוזגים את המים ומכבים את האש.

מעבירים לתבנית אפייה ומניחים את הבשר מעל.

מכניסים לתנור (אין צורך לכסות) וצולים רבע שעה.

מורידים את חום התנור ל180 מעלות לעוד שעה.

מוציאים וממתינים כ-10 דקות לפני החיתוך.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו
שעות פעילות בחגים
17/9 | יום בחירות - פתוח רגיל
29/9 | ערב ראש השנה - השוק פתוח עד 15:00
30/9 | חג ראש השנה - השוק סגור
1/10 | ראש השנה - פתוח במתכונת מצומצמת
8/10 | ערב יום כיפור - פתוח עד 15:00
9/10 | יום כיפור - סגור
13/10 | ערב סוכות -השוק פתוח עד 15:00
14/10 | סוכות - פתוח במתכונת מצומצמת
20/10 | ערב שמחת תורה -השוק פתוח עד 15:00
21/10 | שמחת תורה - פתוח רגיל