עכשיו, כשהטורטיות זמינות בכל סופר, ממש חבל לא לעשת בהן שימוש. אז הכירו את הקאסדייה (הטוסט המכסיקני אם תרצו), עמוסה בטעמים רעננים של תירס טרי, צ’ילי וכוסברה. הטורטיות אידיאליות לגריל בחוץ. הן שומרות על הטריות, קלות והכי טעימות כשהן חמות ומתפצפצות. תשכחו מהלחם — זהו זמן הטורטיות.
מערבבים את כל חומרי הסלסה. בשלב הזה אפשר לשמור את התערובת במקרר ולקחת בקופסה כשיוצאים החוצה.
מחממים גריל.
מברישים צד אחד של כל טורטייה במעט שמן זית. מניחים את הטורטיה על הגריל, כשהצד המשומן כלפי מטה. מניחים בזהירות 2 כפות גדושות מהסלסה במרכז הטורטייה ומקפלים מחצית מהטורטייה על המלית (זאת קאסדייה).
לוחצים מעט, עד שהקאסדייה משחימה משני הצדדים והגבינה נמסה. אפשר לחתוך לשניים ולטבול בשמנת חמוצה או סלסה.