ראשי » תבשיל פול, ארטישוקים ושומר
וריאציה על קדרת ירקות אולטימטיבית, הפופולרית בכל הטרטוריות ברומא, בעיקר באביב.
הבישול הארוך מביא לטעם מרוכז ומתוק של הפול ושאר הירקות שחוברים אליו — ארטישוק, שומר ואפונה צרפתית.
מטגנים את הבייקון והבצל כ-15 דקות לריכוך.
מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים קלות כ-10 דקות.
מוסיפים יין, 1/2 כוס מים, תבלינים וקליפת לימון.
מבשלים כ-45 דקות על אש קטנה. מגישים חמים, בטמפ’ החדר.
אפשר להגיש עם פרמזן מעל וזילוף של שמן זית.
Accessibility Toolbar
General
Resolution
Fonts
Color Contrast
Links