רוטב בוטנים אסיאתי

רוטב קל הכנה, שאפשר גם לטבול בו, אבל הכי כיף למרוח אותו בתוך הרול. ההשראה מרול בשם “מו-שו רול”, שאני משתדלת לאכול בכל ביקור בניו יורק.

4 - 6 מנות

מצרכים:

  • 1/2 כוס חמאת בוטנים
  • 1/4 כוס מירין
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף רוטב סויה יפני
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1/2 כפית ג’ינג’ר
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

מערבבים הכל במטרפה למרקם חלק. מוסיפים מים אם סמיך מדי וקשה לטבול, או חמאת בוטנים אם נוזלי מדי למריחה. שומרים במקרר.

recipe_img
הירשמו למועדון הלקוחות שלנו
מעוניינים להתעדכן בשוטף על אירועים בשוק? חומרי גלם מיוחדים? ופופ אפים? הרשמו למועדון הלקוחות שלנו
שעות פעילות בחגים
17/9 | יום בחירות - פתוח רגיל
29/9 | ערב ראש השנה - השוק פתוח עד 15:00
30/9 | חג ראש השנה - השוק סגור
1/10 | ראש השנה - פתוח במתכונת מצומצמת
8/10 | ערב יום כיפור - פתוח עד 15:00
9/10 | יום כיפור - סגור
13/10 | ערב סוכות -השוק פתוח עד 15:00
14/10 | סוכות - פתוח במתכונת מצומצמת
20/10 | ערב שמחת תורה -השוק פתוח עד 15:00
21/10 | שמחת תורה - פתוח רגיל