מכינים את המלית: משרים בורגול במים כמה דקות להתרככות.
מערבבים עם שאר חומרי המלית לתערובת לחה וטעימה. מעבירים לשקית זילוף.
ממלאים את הקלמארי ומטגנים: ממלאים את גופי הקלמארי בתערובת עד שלושה רבעים מגובהם (הטריק הוא ליצור חור קטן בשקית הזילוף, להכניס את הפייה לתוך גוף הקלמארי ולתת לחיצה קצרה ומהירה). סוגרים את גופי הקלמארי בקיסמים ומפלפלים אותם.
מטגנים במעט שמן זית או על גריל כ-5 דקות, עד שהקלמארי מוכנים ומקבלים צבע זהוב.
מכינים את הרוטב ומגישים: מערבבים את כל חומרי הרוטב.