שקשוקה של תפוחי אדמה, בצל ובייקון

שקשוקה אמריקן סטייל עם כל הגודי’ס: בייקון שחום, תפוחי אדמה ובצל. במקרה הזה לחם ממש מיותר.

4 - 6 מנות

מצרכים:

  • 1 בצל לבן קצוץ דק
  • 1 כף חמאה
  • 5 רצועות בייקון חתוך לקוביות קטנות
  • 4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 6 ביצים

אופן ההכנה:

מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים בצל כ-5 דקות עד להתרככות, מבלי שיזהיב. מוסיפים בייקון ותפוחי אדמה ומאדים כ-7 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים. מתבלים במלח ופלפל.

יוצרים גומות קטנות ושוברים בעדינות את הביצים אל תוך המחבת. מבשלים את הביצים עד המידה הרצויה (אפשר לכסות להפקת עין הפוכה) ומגישים מיד.

recipe_img