בארצות הברית יש מה שנקרא “ברקפסט בוריטו”: מוסיפים לטורטייה (עם הבשר!) ביצים מקושקשות לארוחת בוקר דשנה. הנה וריאציה על שקשוקה מכסיקנית. אל תשכחו להצטייד בטורטיות חמות ולגלגל ממש כמו לאפה סביב השולחן.
4 - 6 מנות
מצרכים:
3 פלפלים (אדום, ירוק, צהוב) חתוכים לרצועות
2 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
1 צ’ילי ירוק קצוץ דק
מלח ופלפל שחור גרוס
6 ביצים
1/2 צרור עלי כוסברה קצוצים
אופן ההכנה:
מטגנים פלפלים במחבת עם שמן זית 5 דקות על חום בינוני-גבוה, עד להתרככות. מוסיפים שום וצ’ילי ומטגנים עוד 5 דקות. מתבלים.
יוצרים גומות קטנות ושוברים בעדינות את הביצים אל תוך המחבת. מבשלים את הביצים עד המידה הרצויה.
מפזרים כוסברה מעל ומגישים עם טורטיות חמות וסלסה ירוקה.