שקשוקה של פלפלים, צ’ילי וכוסברה

בארצות הברית יש מה שנקרא “ברקפסט בוריטו”: מוסיפים לטורטייה (עם הבשר!) ביצים מקושקשות לארוחת בוקר דשנה. הנה וריאציה על שקשוקה מכסיקנית. אל תשכחו להצטייד בטורטיות חמות ולגלגל ממש כמו לאפה סביב השולחן.

4 - 6 מנות

מצרכים:

  • 3 פלפלים (אדום, ירוק, צהוב) חתוכים לרצועות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 צ’ילי ירוק קצוץ דק
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 6 ביצים
  • 1/2 צרור עלי כוסברה קצוצים

אופן ההכנה:

מטגנים פלפלים במחבת עם שמן זית 5 דקות על חום בינוני-גבוה, עד להתרככות. מוסיפים שום וצ’ילי ומטגנים עוד 5 דקות. מתבלים.

יוצרים גומות קטנות ושוברים בעדינות את הביצים אל תוך המחבת. מבשלים את הביצים עד המידה הרצויה.

מפזרים כוסברה מעל ומגישים עם טורטיות חמות וסלסה ירוקה.

recipe_img