סשימי לבבות דקל

4 מנות

מצרכים:

  • 200 גרם של פילה אינטיאס נקי מעצמות פרוס
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 5 יחידות של פלפל שיפקה חתוך לקוביות קטנות
  • 1 פלפל חריף חתוך לקוביות
  • 4 גזרים חתוכים לרצועות
  • 1 חבילה של לבבות דקל
  • 2 גבעולים של סלרי פרוסים לרצועות
  • זר אחד של פטרוזיליה קצוצה
  • 2 חצילים קלויים על גריל פחמים או אפויים בתנור
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח

אופן ההכנה:

מקלפים את החצילים וטוחנים את החצילים יחד עם שמן זית, לימון ומלח.
בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הסלט: פלפל אדום, פלפל שיפקה, פלפל חריף, גזרים, סלרי, פטרוזיליה, ומערבבים הכל ומוסיפים שמן זית ומלח.
מטבלים את הדג עם שמן זית ומלח

הרכבת המנה:
מורחים מקרם החציל על הצלחת ומעל מניחים את הסלט של לבבות הדקל ומעל את הדג.

recipe_img