סלסה חריפה של תירס ועגבניות

השימוש בתירס טרי גם מקל על העבודה (אין צורך בבישול) וגם יוצר מרקם מתפצפץ ורענן. אפקט הרושם בשיאו.

4 - 6 מנות

מצרכים:

  • גרעינים מ-2 קלחי תירס טריים
  • 15 עגבניות שרי תמר חצויות
  • 1 כוס עלי כוסברה קצוצים
  • 1/2 בצל סגול קצוץ דק
  • 1/2 צ’ילי ירוק קצוץ דק
  • 1 שן שום כתושה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מיץ מליים אחד (או לימון)
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול. משהים כרבע שעה לפחות לפני ההגשה לספיגת טעמים. לא מומלץ להכין יותר משעה-שעתיים מראש, שכן האופי הפרשי של הסלסה הולך לאיבוד.

recipe_img