סלט תפוחי אדמה

קליפת לימון מגוררת, צלפים ובצל סגול משדרגים את סלט תפוחי האדמה. גם הוויתור על המיונז לטובת שמן הזית מעדן את הסלט המוכר והשגרתי

ל-6-4 מנות:

מצרכים:

  • 4 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם וחתוכים לקוביות
  • 1 בצל סגול פרוס דק-דק
  • 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
  • 3-2 כפות צלפים
  • קליפה מגוררת ומיץ מ-1/2 לימון
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים.

משהים כחצי שעה לספיגת טעמים. אם לא אוכלים תוך שעה-שעתיים, שומרים במקרר.

recipe_img