ראשי » מאפה פסטה עם כרובית, כרישה ומנגולד
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מבשלים את פרחי הכרובית במי מלח רותחים כ-7 דקות. מוציאים את הכרובית ומייבשים קלות.
מבשלים את הפסטה באותו סיר, לפי הוראות היצרן. מסננים.
בזמן שהכרובית והפסטה מתבשלות, מטגנים כרישה ושום בחמאה עד להתרככות.
מערבבים שמנת וביצים בקערה. מוסיפים כרובית, פסטה, כרישה ושום, מנגולד טרי וגבינה. מתבלים.
משמנים תבנית אפייה עמוקה ומפזרים את התערובת. אופים כ-30 דקות עד שמשחים.
Accessibility Toolbar
General
Resolution
Fonts
Color Contrast
Links