בשר מקסיקני ב-3 פלפלים

פלפלי צ’ילי אדומים בשלמותם מעניקים מראה מרהיב לתבשיל החריף הזה.

4 - 6 מנות

מצרכים:

  • 1/2 ק”ג שייטל בקר חתוך לרצועות בעובי 1 ס”מ
  • שמן זית לטיגון
  • 1 בצל לבן גדול פרוס גס
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות גסות
  • 4 פלפלי צ’ילי אדומים שלמים
  • 1/4 כפית זרעי כמון כתושים
  • 1 פלפל צ’ילי ירוק חתוך לחתיכות
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מחממים מחבת או ווק עם שמן. מוסיפים בצל, שום, פלפלים, וכמון ומקפיצים דקה-שתיים לריכוך הבצל.

מוסיפים רצועות בשר, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים כ-2 דקות או עד להשחמה.

recipe_img