ראשי » קטניות מש על מצע טחינה גולמית
קטניות מש על מצע טחינה גולמית של שף ניר צוק, מסעדת קורדיליה
מבשלים את המש (ללא השריה מוקדמת) במים ממולחים קלות עד לריכוך ומסננים.
קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר רחב עם חצי מכמות שמן הזית כ-4 דקות בחום בינוני.
מוסיפים את התרד והשום ומטגנים 2 דקות נוספות.
מוסיפים את הקטניות המסוננות ומערבבים היטב על האש.
מסירים מהלהבה ומוסיפים לימון סחוט, טחינה גולמית, את שארית שמן הזית ופטרוזיליה קצוצה.
Accessibility Toolbar
General
Resolution
Fonts
Color Contrast
Links