קטניות מש על מצע טחינה גולמית

קטניות מש על מצע טחינה גולמית של שף ניר צוק, מסעדת קורדיליה

מצרכים:

  • 200 גרם קטניות מש
  • 2 בצלים בינוניים
  • 200 גרם תרד
  • שליש כוס שמן זית
  • 1 לימון
  • 3 שיני שום
  • צרור פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

מבשלים את המש (ללא השריה מוקדמת) במים ממולחים קלות עד לריכוך ומסננים.

קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר רחב עם חצי מכמות שמן הזית כ-4 דקות בחום בינוני.

מוסיפים את התרד והשום ומטגנים 2 דקות נוספות.

מוסיפים את הקטניות המסוננות ומערבבים היטב על האש.

מסירים מהלהבה ומוסיפים לימון סחוט, טחינה גולמית, את שארית שמן הזית ופטרוזיליה קצוצה.

recipe_img