ראשי » חצילים עם טחינה ויוגורט זעתר
הומאז’, שמוקדש באהבה לאדם הראשון שתחת שרביטו עבדתי וממנו למדתי: ארז קומרובסקי. החציל היה אחת המנות הראשונות שהייתי צריכה להכין והיא מופלאה.
ארז הוא מהשפים הבולטים של המטבח הישראלי החדש, והחציל השלם עם הטחינה הוא מסמליו המוכרים. אפשר בקלות לשחזר את המנה האנינה על הגריל.
מכינים את החצילים: מנקבים חצילים בעזרת סכין קטן.
מניחים את החצילים על גריל מחומם היטב לכ-15 דקות מכל צד, עד שהם רכים ומוכנים.
מכינים וינגרט זעתר: מערבבים את כל החומרים (אפשר להכין מראש ולשמור בצנצנת).
כשהחצילים מוכנים, פותחים אותם בעזרת סכין חד.
על כל חציל שמים כף ויניגרט, כף טחינה גולמית וכף יוגורט. מגישים.
Accessibility Toolbar
General
Resolution
Fonts
Color Contrast
Links