סלט קוסקוס עם אספרגוס בגריל, שעועית ירוקה, וזיתים שחורים

לא בורגול, לא קינואה, לא שום דגן מפונפן: קוסקוס רך (אינסטנט, מה חשבתם?), שמקבל באהבה תבלינים וירקות ירוקים.

ל-6-4 מנות:

מצרכים:

  • 1 שקית קוסקוס אינסטנט
  • 1/4 כוס שמן זית לקוסקוס
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס זיתים שחורים, ללא גרעינים
  • 1/2 פלפל צ’ילי אדום קצוץ, ללא גרעינים
  • זסט ומיץ מלימון אחד
  • 10 אספרגוס חלוטים
  • 1 כוס שעועית ירוקה חלוטה עם קצוות חתוכים
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • שמן זית להברשה
  • מלח גס לפיזור

אופן ההכנה:

מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן עם שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.

מוסיפים זיתים, צ’ילי, זסט ומיץ לימון. עד שלב זה אפשר להכין מראש.

מניחים אספרגוס, שעועית ירוקה ובצל ירוק על גריל משומן בשמן זית.

מושחים בשמן זית ומפזרים מלח גס. צולים על הגריל בערך 7 דקות, לקבלת סימני חריכה.

מערבבים את הירוקים עם סלט הקוסקוס, מתקנים תיבול ומגישים.

recipe_img