טראפלס שוקולד בציפוי זסט לימון

ההשראה מצ’רלי טרוטר המופלא (אך המסובך משהו).ניקח ממנו רק את הרעיונות המקוריים.

הגלגול של הטראפלס בזסט של לימון יוצר מראה מרהיב וטעם — עוד יותר.

ל-30 כדורים בערך:

מצרכים:

  • 300 גרם שוקולד קצוץ
  • 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
  • 2 חלמונים
  • 2 כפות חמאה
  • 2 כפות קוניאק או וויסקי
  • זסט מ-4 לימונים בערך

אופן ההכנה:

מביאים שמנת לרתיחה. שופכים על השוקולד. מערבבים מן המרכז ומוסיפים חלמונים וחמאה תוך כדי ערבוב. מוסיפים אלכוהול. משטחים ומכניסים לקירור.

יוצרים כדורים, מגלגלים בזסט לימון ושומרים במקפיא.

recipe_img