רוטב בוטנים אסיאתי

רוטב קל הכנה, שאפשר גם לטבול בו, אבל הכי כיף למרוח אותו בתוך הרול. ההשראה מרול בשם “מו-שו רול”, שאני משתדלת לאכול בכל ביקור בניו יורק.

4 - 6 מנות

מצרכים:

  • 1/2 כוס חמאת בוטנים
  • 1/4 כוס מירין
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כף רוטב סויה יפני
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1/2 כפית ג’ינג’ר
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

מערבבים הכל במטרפה למרקם חלק. מוסיפים מים אם סמיך מדי וקשה לטבול, או חמאת בוטנים אם נוזלי מדי למריחה. שומרים במקרר.

recipe_img