פסטות

רביולי עגבניות מיובשות, אגוזים וריקוטה בחמאת עגבניות ותימין / אורן גולדווסר, פסטה בנמל
רכיבים ל- 4 מנות:
½ ק"ג רביולי עגבניות מיובשות, אגוזים וריקוטה (מהדוכן של פיורי)
4 עגבניות תמר בשלות (מהדוכן של ארץ ערבה ונגב), חתוכות ומרוסקות לרוטב
2-3 שיני שום כתושות
2 ענפי תימין שלמים
1/3 חבילת חמאה
גבינת ריקוטה טרייה
ההכנה:
מרתיחים סיר גדול עם מים מומלחים.
בינתיים ממיסים מעט חמאה במחבת ומטגנים את השום הכתוש.
מוסיפים ½ כוס של מי בישול פסטה רותחים, ענפי התימין, רסק העגבניות ו-1/3 חבילת חמאה ומבשלים תוך כדי ערבוב, עד לרוטב סמיך.
מבשלים את הרביולי במים הרותחים כ-4 דקות ומסננים.
מערבבים את הרביולי לתוך הרוטב, מחלקים לקערות, יוצקים כף ריקוטה מעל כל מנה ומגישים מיד.