תבשילים ועיקריות

קוסקוס של כרובית עם חמוציות ונענע / שיר הלפרן

ההשראה מצ’רלי טרוטר, שידוע במקוריות ובמתכונים מסובכים להחריד.

אנחנו ניקח ממנו רק את המקוריות: טוחנים את הכרובית הטרייה למרקם של פתיתים, שנראים ממש כמו קוסקוס

חומרים ל-6-4 מנות:

1 כרובית מפורקת לפרחים

1/2 כוס חמוציות

מיץ וקליפה מגוררת מ-1/2 לימון

צרור נענע קצוצה דק

מלח ופלפל שחור גרוס

+ טוחנים כרובית טרייה במעבד מזון למרקם פירורי.

+ שמים את פירורי הכרובית בקערה ו”מבשלים” כמו קוסקוס: מוזגים כוס מים רותחים על הכרובית ומכסים ל-10 דקות, עד שהמים מתאדים.

+ מוסיפים חמוציות, לימון ונענע ומתבלים.